Tarjoamme kunnille sekä pienille ja keskisuurille yrityksille maksuttomia palveluita tietoturva- ja tietosuoja-asioiden kehittämiseen. 

Tutustu palveluihimme, ota yhteyttä meihin tällä lomakkeella ja kerro tarkemmin tarpeistasi.

Tarjoamme kunnille ja pienille sekä keskisuurille yrityksille tiiviin, maksuttoman paikkatietojen tietoturva- ja tietosuoja-kartoituksen, jonka aikana turvallisuusasiantuntijamme selvittävät asiakkaan tarpeet ja niihin vastaamisen mahdollisuudet.

Tarjoamme myös suppeaa tietoturvakartoitusta esimerkiksi kunnan paikkatietopalvelun teknisestä tilasta, jonka tuloksena kunta saa listan huomioitavista asioista, joita kannattaa korjata.

Lisäksi voimme räätälöidä noin tunnin mittaisia, paikkatietojen tietoturvaan liittyviä koulutuksia julkishallinnolle ja pienille sekä keskisuurille yrityksille.

Kauttamme on mahdollisuus saada myös noin yhden päivän työn vaativa laajempi paikkatietoturvallisuuskartoitus, jossa selvitetään asiakkaan toimintaympäristöön liittyvien turvallisuusselvitysten, teknologiaratkaisuiden ja riskiarvioinnin haasteet ja tarpeet.

Palveluita on saatavilla rajoitetusti ja pyydämme huomioimaan, että palvelun järjestämiseen tarvitaan organisaatiosta prosessin ajaksi pysyvä vastuu-/kontaktihenkilö.