Location Innovation Hub toimittaa Positio-lehden englanninkielistä sisarjulkaisua, Positio-magazine.eu:ta. Tavoitteena on nostaa esiin suomalaista sijaintitieto-osaamista sekä verkostoja ja tuottaa kiinnostavaa sisältöä erityisesti eurooppalaiselle yleisölle. Juttujen on tarkoitus innostaa ja inspiroida lukijoita sekä mahdollistaa myös toimijoiden eurooppalainen verkostoituminen.

Tarinoita yhdistävä punainen lanka on sijaintitiedon hyödyntäminen: miten sijaintitietoja käytetään innovatiivisesti yhteiskunnan, yritystoiminnan ja yksilöiden hyödyksi nyt ja tulevaisuudessa? Mikä muuttuu ja miksi sillä on merkitystä? Tavoitteena on purkaa ilmiöt konkretiaksi ja puhua asioista niin, että ilmiötä on helpompi ymmärtää. 

Tutustu: positio-magazine.eu

Tarjoa tietoa innovaatioista

Toimiiko yrityksesi sijaintitietobisneksessä ja haluat tuoda esiin innovaatioitasi? Tai toimitko julkishallinnossa, jossa sijaintitietoja hyödyntämällä on saatu aikaan kiinnostavia tuloksia? Tarjoa näkökulmaasi julkaistavaksi lehteen. Julkaisemme artikkeleita, uutisia ja blogeja, ja teemme myös haastatteluja. Ota yhteyttä, niin sovitaan yhteistyöstä

Kirjoittajan ohjeet (englanniksi)

Kerro tutkimuksestasi

Tutkitko sijaintitietoon liittyviä ilmiöitä? Voit julkaista työsi tuloksia Positiossa. Otamme vastaan selkeitä ja ymmärrettäviä, ja melko tiiviitä artikkeleita, joiden pituus on maksimissaan 3000 merkkiä välilyönteineen. Ota yhteyttä, niin sovitaan julkaisusta.

Lue lisää tutkimukseen perustuvan artikkelin kirjoittamisesta (englanniksi)